Leangen Ishockeyklubb

Leangen Ishockeyklubb ble stiftet i 2007 av tidligere medlemmer fra Trondheim Ishockeyklubb (TIK) som ble avviklet tidligere samme år.
Navnet Leangen var et naturlig valg ettersom den nystartede klubben både skulle trene og spille sine hjemmekamper i Leangen Arena.

I løpet av årene som har gått siden stiftelsen har Leangen Ishockeyklubb vokst til å bli den største ishockeyklubben nord for Dovre og en av de aller største i landet målt i antall medlemmer. Dette må kunne sies å være godt gjort av en såpass ung klubb.

Samtidig har flere av klubbens årskull levert strålende sportslige resultater og hentet hjem edelt metall og flotte pokaler både fra turneringer i Sør-Norge og i Sverige, noe som verken har vært, eller er, vanlig kost for trønderske lag.
Klubben har i alle år satset mye på å ha dyktige trenere, samt å alltid sørge for å ha mange unger på isen når vi har trening. Dette har ført til at alle våre spillerne som ønsker det får muligheten til mye trening med høy kvalitet.
En del av årsaken til sportslig suksess ligger nok nettopp her.

I skrivende stund (oktober 2015) har Leangen Ishockeyklubb 230 medlemmer innenfor aldersspennet 2 til 15 år, men vi har fortsatt plass til mange flere!
Bli kjent med verdens raskeste, kuleste og morsomste lagidrett!
Bli medlem i Leangen Ishockeyklubb!