Skøyte og hockeyskole for alle

Postet av Leangen Ishockeyklubb den 8. Nov 2016

Leangen Ishockeyklubb har gleden av å invitere alle barn i alderen 3-9 år til å komme å prøve ishockey!

Arrangementet er GRATIS!

Ta med skøyter, hjelm og kølle (for de som har har) og gjør klar for en moro time på isen med meget dyktige trenere og støttespillere for barna!

For påmelding:

Vi hjelper barna til å prøve å gå på skøyter, lager hinderløyper, man får prøve å skyte på mål mot en ordentlig hockeykeeper, og kanskje vi får til noen konkurranser med spennende premier også? Ishockey er verdens raskeste lagidrett, og byr på mye moro for barna. Her er alle barn mellom 3 og 9 år velkomne, og man trenger ikke å ha skøyteferdigheter for å komme å prøve. Leangen hockey har meget dyktige trenere og støttespillere for barna. Her er både tidligere eliteseriespillere og nåværende Nidarosspillere med på å lære barna våre å gå på skøyter. Alt handler om å legge godt til rette for at barna skal trives på isen, og å oppleve mestring og fremgang.

Dersom denne søndagen ikke passer så kan barna starte med hockey når de har lyst gjennom sesongen, og vi har treninger onsdager 17:15-18:15, og lørdager 12:00-13:00.

På isen blir man delt inn i grupper etter alder og ferdigheter. Treningene inneholder MYE lek og moro, og ikke minst - det er veldig god trening. Man ivaretar koordinasjon, balanse, fysisk styrke i rygg, mage, armer og ben samtidig som utholdenhet nesten kommer gratis.

I Leangen Hockey har vi et veldig godt og sosialt miljø, og ønsker nye velkomne!

For spørsmål, eller man ønsker å komme å prøve ishockey kan man ta direkte kontakt med rekrutteringsansvarlig Tommy Karlsen på tlf. 95985031, e-mail karlsentommy@me.com eller på Facebook.